We beginnen vandaag met een lekker aperitiefje. Bij binnenkomst wordt ons de menu- en aperitiefkaart aangeboden.
We krijgen alvast een hapje en een lekker stukje brood voor op tafel.
De menukaart verandert hier regelmatig. Hoe vaak je deze brasserie ook bezoekt, ze weten je elke keer te verrassen. Iets wat ik enorm leuk vind.
Een restaurant waarvan de menukaart al 5 jaar hetzelfde is, spreekt mij persoonlijk minder aan. Ik hou van variatie en wil graag mijn smaakpapillen prikkelen.
Ze maken een duidelijke onderverdeling tussen vis, vlees, pasta en salades.
Ook staat er steeds bij vermeld wanneer een gerecht gluten, lactose bevat of bijvoorbeeld vegetarisch is.
Zo is het meteen duidelijk waaruit iedereen kan kiezen en zijn er geen twijfels.
Een voorgerecht kost gemiddeld 16 euro en een hoofdgerecht schommelt tussen de 20-30 euro.
Ze serveren naast losse gerechten ook leuke menu’s.
Hier kun je vaak kiezen tussen een vis of vleesgerecht.
Het 3-gangen menu kost 43.50 euro en het sharing menu 47.50.
Mocht je dit “sharing principe” wel leuk vinden, kun je ook hapjes nemen om te delen als voorgerecht.
Zo kun je toch al iets klein peuzelen en blijft de prijs toch een beetje gedrukt.
Mocht je hier eventjes “snel” een hapje komen eten, kun je dit uiteraard ook perfect over slaan.
Wij kozen ervoor om echt een avondje uit eten te gaan maar je kunt even goed na 1-2 uur terug in de auto naar huis zitten. Het is maar net waar jij zin in hebt!