- Alle foto’s zijn door mezelf gefotografeerd. Mocht je hier iets van willen gebruiken, moet je hier uiteraard toestemming voor vragen.
- Als ik een recept over neem, vermeld ik steeds de bron. Laat ik me inspireren door een recept, vermeld ik dit er ook altijd bij.
- Ik maak recepten voor vier personen. Als dit zou afwijken vermeld ik het zeker.
- Ik kook altijd met een heteluchtoven. In mijn recepten vermeld ik vaak baktijd/gaartijden, toch is het goed om je gerecht op regelmatige basis te controleren op gaartijd. Elke oven is immers anders en bakt dus ook anders.
- Ik kook altijd met “goede boter”/roomboter.
- Ik gebruik zoveel mogelijk seizoensgroenten en -fruit.
- Room heeft normaal gezien altijd een vetgehalte van minimum 35%.
- Ik gebruik zoveel mogelijk biologisch vlees.
- Wanneer ik een gerecht maak met vis, probeer ik rekening te houden met de viskalender. Je kan hierbij altijd je visboer om advies vragen.
- Voor mij persoonlijk is gezonde voeding: vers, zelfgemaakt en seizoensgebonden.